+32 (0)3 231 13 13 info@dn-travel.be

Groepsreizen

Een begeleide rondreis doorheen

Dn Travel and Events beschikt over een uitgebreid aanbod aan toeristische autozoektochten. Deze zijn door ons samengesteld en goedgekeurd.

De routes leiden u langs de mooiste verborgen plekjes in Engeland, Frankrijk en Nederland gecombineerd met een verblijf in een geselecteerd hotel.

Voor het goede verloop van uw trip voorzien wij een goed uitgewerkt roadbook. Hierin staat de te volgen weg duidelijk beschreven alsook informatie over de bezienswaardigheden onderweg en de vragen van de zoektocht. Zo kan u ten volle genieten van de prachtige natuur, de geschiedenis, de kunst en de vele activiteiten in de omgeving van het hotel.

De autozoektochten kan je met je eigen wagen rijden of met een leuke oldtimer. In dat geval staat deze te pronken bij aankomst in het hotel. Geef ons een seintje en we laten je de mogelijkheden weten.

De standaardpakketten bestaan uit 3 dagen / 2 nachten, maar kunnen uiteraard verlengd worden. Bij de routes voor Engeland is de ferry overtocht inbegrepen.

5 – daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië

5 – daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië

5 - daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië Gedurende deze 5 dagen neemt Dorine u mee naar de mooiste, nog onbekende plaatsen van de Spaanse regio Catalonië. Er wordt gevlogen op Barcelona en vandaaruit begint de ontdekkingstocht doorheen Catalonië. Wist u...